NySlider1

Restaurant Breno’s i Snogebæk, Nexø

Restaurant Breno´s og minigolf ligger i det idylliske fiskerleje Snogebæk, der med sine hyggelige omgivelser og fantastiske stemning, næsten virker helt sydlandsk om sommeren. Restauranten ligger få meter fra vandet og i haven kan man nyde maden med udsigt over Østersøen og Snogebæk havn. Lige nede foran haven findes den tilhørende strand, hvor der er rig mulighed for at hoppe i Østersøen og få en forfriskende dukkert.

Restauranten er indrettet i en 4-længet gård, som dateres tilbage fra 1850. Inde i restauranten tilbydes et all inclusive koncept, fra påske og derefter hver weekend fredag-søndag indtil høsæson sidst i juni, hvor buffet, salatbar, Soft ice og drikkevarer indgår i prisen. Derudover kan man også vælge en a´la carte menu incl. salatbar og drikkelse.

Børnebuffet og pizza haves naturligvis også, hvor sidstnævnte også sælges ud af huset.

Til Restaurant Breno’s er der tilknyttet en 18 hullers minigolfbane, hvor der er rig mulighed for en dyst mellem venner og familie.

Vi har desuden, som noget nyt, indført huset´s cocktails/drinks der kan nydes før eller efter maden, til den nette sum af 50 kr. pr. stk.

Hjertelig velkommen til alle
Venlig Hilsen Breno´s samt personale

 

Minigolf er åbent fra ca. 20 juni til medio august fra kl. 15 til ca. kl. 21

Restauranten er lukker for sæsonen sidst i september, men tager imod selskaber. Kontakt os for yderligere informationer.